Zoeken

Vacatures: ASC is wellicht opzoek naar jou

De ASC Group, richt zich wereldwijd op de productie, verkoop en verhuur van aluminium klimmaterialen zoals ladders, trappen en steigers in de breedste zin van het woord.

De ASC Group kent meerdere merken en productgroepen met één gezamenlijk doel: service, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid bieden. De oprichters en grondleggers van de ASC Group hebben hun ruime praktijkervaring dan ook weten om te zetten in degelijke en eenvoudig toepasbare producten voor de eindgebruiker, zonder daarbij veiligheid en innovatie uit het oog te verliezen.

Wegens groei zijn we voor ons hoofdkantoor in Etten Leur op zoek naar de volgende nieuwe collega’s:

Commercieel Medewerker Binnendienst (full time).

De juiste m/v  adviseert en informeert  klanten van de ASC Group wereldwijd. Tot de kerntaken behoren:

– Offertes opstellen
– Verkoopgesprekken voeren voornamelijk telefonisch
– Klantengegevens bijhouden
– Klanten of opdrachten werven
– Orders verwerken
– Klachten behandelen
– Omzet in de regio op peil houden
– Nieuwe diensten of producten lanceren
– Vragen beantwoorden (aangaande orders)
– Pro-actief klanten nabellen

Het doel van de werkzaamheden van een Commercieel Medewerker Binnendienst is het verhogen van de omzet door middel van verkoop en het vergroten van de klanttevredenheid.

Voor deze baan als Commercieel Medewerker Binnendienst is het minimaal gewenste opleidingsniveau MBO.  Daarnaast is  goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift noodzakelijk. Duits is daarbij een pré. Evenals affiniteit met techniek.

Competenties, skills & vaardigheden commercieel medewerker binnendienst

  • Resultaatgerichtheid
  • Samenwerken
  • Flexibiliteit
  • Stressbestendigheid
  • Organiseren

 

Medewerker Expeditie&Logistiek ( full time):

Tot het takenpakket van de juiste m/v  behoren (o.a.) het lossen en opslaan van klimmaterialen zoals ladders, trappen en steigers, het verzamelen van klimmaterialen die verzonden moeten worden, stickeren en eventueel verpakken, orders verzamelen, goederen verzendklaar maken en laden en het controleren van de voorraad. Hij/zij is vooral fysiek bezig, maar kan ook wat administratieve taken uitvoeren, bijvoorbeeld de verwerking van ontvangen e/o verzonden goederen. Hierbij werkt hij/zij met computers. Medewerker maakt gebruik  van steekwagens of heftrucks. Hij/zij kan met de meest uiteenlopende producten in aanraking komen en zal soms op de hoogte moeten zijn van veiligheidsvoorschriften. Hij/zij heeft een verantwoordelijke functie.

De Medewerker Expeditie&Logistiek is nauwkeurig, werkt gestructureerd en gedisciplineerd en neemt zijn werk serieus. Hij/zij is een doener en een harde werker. Hoewel hij/zij ook goed zelfstandig kan werken is het een echte teamspeler, die een behulpzame houding heeft, naar klant en collega. Hij heeft graag duidelijkheid over zijn taken, is betrouwbaar en loyaal aan collega’s. Ervaring met vergelijkbare functies en in bezit van heftruck ervaring plus certificaten is een pré.

Medewerker Back Office( full time):

De juiste m/v is voornamelijk achter de schermen werkzaam binnen de organisatie. Waarbij het binnenkomende telefoonverkeer en deze op de juiste wijze doorverbinden tot een dagelijkse taak behoort. De specifieke taken van de Backofficemedewerker zijn sterk wisselend. In grote lijnen komt het er op neer dat een medewerker Backoffice op de achtergrond administratieve en secretariele ondersteuning biedt aan verschillende functionarissen binnen de organisatie. Voorbeelden van veel voorkomende ondersteunende werkzaamheden zijn het opstellen en controleren van binnenkomende en uitgaande facturen,, invoeren van data en het beheren van bedrijfsdossiers. Maar ook boekhoudkundige taken en werkzaamheden zoals kas en bankboekingen, verwerken grootboekrekeningen ed. Soms wordt van eenmedewerker Back Office verwacht dat deze meedenkt over de verbetering van interne organisatieprocessen of de toepassing van Backofficesystemen.

In aantal gevallen houdt Medewerker Back Office zich ook bezig met een gerichte taken als financiële- of personeelsadministratie, in andere gevallen ondersteunen zij een bepaalde afdelingen.

Gewenst opleidingsniveau is minimaal mbo. Ervaring met een vergelijkbare functie en bedrijf geniet de voorkeur.

Competenties, skills & vaardigheden Medewerker Back Office

  • Plannen en organiseren
  • Accuratesse
  • Kennis van het MS Officepakket, boekhoudpakketten e/o CRM pakketten
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Daarnaast is  goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift noodzakelijk. Duits is daarbij een pré.

Voor alle vacatures geldt: woonachtig in of omgeving Etten Leur en geen “ 9 tot 5 mentaliteit”.

Indien iemand niet full time beschikbaar is, hoeft u niet te reageren.

Uw sollicitatie voorzien van recent cv en motivatie kunt u sturen naar:

werkenbij@ascgroup.nl

Login

Lost your password?