Zoeken

Verhuur

TOPKWALITEIT, INNOVATIE, BETROUWBAARHEID EN BETAALBAARHEID

Wie professioneel op hoogte werkt, doet dit uiteraard graag veilig en efficiënt. De keuze voor de juiste oplossing is hierbij bepalend. Bij ASC kunt u een zeer breed assortiment steigers, hangbruginstallaties en hoogwerkers huren.

Op verzoek doen wij een werkopname met u, waarna wij u adviseren over de optimale huuroplossing voor uw werkzaamheden. Bij ons hoeft u niet te kiezen tussen een steiger, een hoogwerker of een hangbruginstallatie als u deze allemaal nodig hebt.

Omdat wij een totaalpakket aan oplossingen verhuren, kunnen wij u altijd de ideale mix van steigers, hoogwerkers en hangbruginstallaties aanbieden. We hebben maar één doel voor ogen: de ideale oplossing om uw project snel, efficiënt en winstgevend uit te kunnen voeren.

Vul hieronder uw woonplaats in voor de dichtsbijzijnde ASC Rent!

Bekijk de ASC – Rent adressen in een volledig scherm

Verhuur bij Bo-Rent

U vindt al het ASC klimmateriaal ook bij elk Bo-Rent filiaal bij u in de buurt.

Alle Bo-Rent adressen vindt u hier:

Verhuur

Verhuur bij Collé

U vindt al het ASC klimmateriaal ook bij elk Collé filiaal bij u in de buurt.

Alle Collé adressen vindt u hier: 

logo-colle

Welke steigeroplossing voor u het meest geschikt is, hangt af van een groot aantal factoren. Onze steigers zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afgestemd op de grote verscheidenheid aan werkzaamheden en gebouwsituaties. De jarenlange ervaring van onze medewerkers en uw eigen kennis garanderen de beste oplossing.

Bij ASC kunt u een breed assortiment steigers huren, van rolsteigers en rolsteigerconstructies, tot aan renovatiesteigers en gevelsteigers. Wanneer u bij ons een steiger huurt, bepalen wij samen met u de optimale samenstelling.

Door ons brede aanbod in steigers kunnen wij altijd deze ideale mix aanbieden, of het nu om grote of kleinere projecten gaat. Wilt u multidisciplinaire werkzaamheden aan grote geveloppervlaktes over meerdere verdiepingen uitvoeren? Dan is onze gevelsteiger uitermate geschikt. Wilt u juist de houtrot repareren aan een kozijn van een eengezinswoning? Dan biedt onze rolsteiger een prima oplossing.

Voor meer advies over het huren van steigers kunt u altijd terecht bij een van onze ASC Rent vestigingen. Wilt u een enkelvoudige rolsteigertoren huren, dan verwijzen wij u graag naar een van onze dealers.

Hangbruginstallaties huren

Een hangbruginstallatie is een ideale oplossing om onderhoudswerkzaamheden uit te voren aan grote geveloppervlaktes. Door het modulaire systeem zijn de hangbrug en de ophanging eenvoudig aan te passen aan nagenoeg iedere gebouwsituatie.

Een hangbruginstallatie geeft weinig overlast voor de gebruikers van een pand. Hierdoor is de hangbrug goed toe te passen in situaties waar een gebouw niet zomaar ontruimd kan worden, zoals een appartementencomplex of kantoorpand. Door het grote verticale en horizontale bereik leveren de werkzaamheden bovendien een hoog rendement op.

Als u een hangbrug wilt huren – of het nu om een standaard uitvoering gaat, of om maatwerk en/of projectgerichte toepassingen – dan bent u bij ASC aan het juiste adres. Als gerenommeerd producent bieden wij ook op dit vlak topkwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. De standaard hangbruginstallaties van ASC worden vaak gebruikt voor werkzaamheden aan gevels die met steigers of hoogwerkers niet tot nauwelijks bereikbaar zijn. Onze hangbruggen bestaan uit modulaire, aluminium secties die tot maximaal 16 meter lengte aaneengeschakeld kunnen worden. Ze zijn licht in gewicht en beschikken over verschillende hoeksecties. Daardoor zijn de installaties geschikt te maken voor bijna elke gevelvorm: ronde, vierkante, driehoekige, hoekige of conische gevels of wanden – de mogelijkheden zijn legio.

Wanneer u een hangbruginstallatie bij ons huurt, bepalen wij samen met u de optimale samenstelling van de onderdelen. Afhankelijk van de werkzaamheden stemmen we de lengte van het werkplatform en de gewenste nuttige werklast op elkaar af. Ook  wordt een optimale ophangconstructie samengesteld. Voor industriële omgevingen met explosiegevaar zijn installaties met luchttakels te huur. Wanneer een speciale constructie gewenst is, kunnen wij een ophangconstructie of werkplatform op maat produceren.