Zoeken

Keuring

ASC heeft, als een van de weinige producenten in Nederland, een hypermodern keuringsstation met gecertificeerde vakmensen die de keuring en reparatie graag voor u uit handen nemen. Dit geldt voor al uw steigers en klimmateriaal. Met een regelmatige keuring voorkomt u hoge boetes bij de Inspectie SZW.

ASC heeft bovendien een 24 uursservice met mobiele werkplaats, inclusief aluminium lasapparatuur. Al onze werknemers zijn erkende keurmeesters die beschikken over het benodigde keuringscertificaat van DNV (DNV-83057-IQC) en een ISO9606 lascertificaat van Vincote. ASC kan keuren en certificeren onder EN1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484.

Zodra uw materiaal bij ASC is voor keuring en reparatie, is deze wettelijke verplichting graag onze zorg. Wij keuren dus zelf, met het Aboma AMTeK-systeem. Bij een keuring voorzien we alle goedgekeurde materialen weer van een nieuw keuringslabel en een ASC Keuringscertificaat. Tevens worden uw materialen opgenomen in onze database, voor een volgende keuring of in geval van diefstal.

Neem vrijblijvend contact op met service@ascgroup.nl of uw ASC Dealer. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand formulier om een keuring aan te vragen.

kies uw type(s) van het materiaal
dat gekeurd dient te worden:

Werkhoogte in meters
(indien van toepassing)

Aantallen

Uw bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Datum (verplicht)

Aanvullende informatie