Zoeken

ASC Work Platforms

ASC WORK PLATFORMS BV
GEVELONDERHOUDSINSTALLATIES

ASC Work Platforms is de toonaangevende expert op het gebied gevelonderhoudsinstallaties en het bieden van een veilige werkplek op iedere gewenste hoogte. We kunnen u adviseren over de beste toepassing voor u gebouw of project.

Naast nieuwbouwprojecten zijn wij ook gespecialiseerd in totale systeemvervangingsprojecten voor verouderde installaties, evenals veiligheidsupgrades voor bestaande installaties die nog steeds structureel gezond is.

We hebben naast onze gevelonderhoudsinstallaties via de ASC Group de beschikking over de totale range van trappen, ladders, steigers, tijdelijke hangbruginstallaties en dakrandbeveiliging welke wij in eigen huis vervaardigen.

Bij ASC Work Platforms streven wij altijd naar een naadloze integratie van ontwerp en functie. Door praktische kennis en toepassingen aan te bieden die we hebben verzameld door onze ervaring met technische oplossingen, kunnen we u helpen met onze kennis en middelen. We zijn trots op het leveren van oplossingen met toegevoegde waarde.

Onze installaties voldoen aan de voorschriften van het Document Gevelonderhoud en de beoordelingsrichtlijn EN 1808.
Bovendien worden onze installaties voor de eerste ingebruikname door een Notified Body gekeurd en in gebruik
gesteld en voorzien van een keuringscertificaat.

Ons verkoopkantoor is gehuisvest in Rotterdam. Van hieruit kunnen wij onze relaties op een snelle en adequate wijze van dienst zijn.

We kennen de volgende categorieën:

  • Gevelonderhoudsinstallaties
  • Gevelladders
  • Railtrajecten
  • Monorailsystemen
  • Loopbruggen
  • Valbeveiliging

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN ADVIESGESPREK OF EEN OFFERTE OP MAAT

Contactgegevens:
ASC Work Platforms BV
Bovendijk 142-143
3045 PC Rotterdam

Algemeen telefoonnummer: 010-302 73 38