Zoeken

Dé 1-persoons Aluminium Rolsteiger ! XS-Tower ®

ASC : XS-Tower® Dé 1-persoons Aluminium Rolsteiger !

ASC lanceert de snelste methode van veilig op- en afbouwen van Aluminium  Snel-Bouw Rolsteigers door 1-persoon ; Dé XS( xtra-small )Tower ! Een revolutionair ,sterk en robuust concept met een uniek geïntegreerd ophangsysteem. Eenvoudig te transporteren door middel van een rolling-systeem.   Met de XS-Tower bereikt u in 8 minuten een veilige werkhoogte van 6.2 meter ( werkhoogte 3.2/ 4.2 / 5.2 m. ook mogelijk ). Zeer eenvoudig en veilig in gebruik, maar daarnaast zeer compact en gebruiksvriendelijk.

Een kwaliteitsproduct zoals u dat van ASC gewend bent. Hoogwaardige aluminium legering en volledig handmatig  gelaste verbindingen. Het lichtgewicht Fast-Clic kantplanksysteem en blauw (of een kleur naar keuze) gecoate platformen zijn een van de kenmerken van de A-kwaliteiten van ASC.

De ASC  XS-Tower® wordt standaard geleverd met industriële wielen ( 125 mm, dubbel geremd, in hoogte vertelbaar en gewichtsklasse tot 500 kg. ) en speciaal ontworpen stabilisatoren voor extreme belastingen.

Uiteraard voldoet de XS-Tower® aan de EN-1004 Classe 3 en de Sterkte- en Stabiliteits berekeningen.

De XS-Tower voldoet tevens ook aan de TÜV-certificering en ASC geeft ook op dit hoogwaardige product 5 jaar volledige fabrieksgarantie.

Specificaties :

XS-Tower® artikelnummerLengteBreedte

Max. werkhoogte

Max. platformhoogte

Totaal gewicht

Opp. met stabilisatoren

: ASC-XS-007: 1.20 m:  0.75 m

:  6.20 m ( ook 3.2 / 4.2 / 5.2 )

:  4.20 m

:  118 kg

:  2.85 * 2.50 m

Voor meer informatie : neem contact op met de ASC-Ster-Dealer in uw regio.

Laat u verrassen door dit veilige en multi-inzetbare klimmateriaal van ASC – ASC, Thé Best Way ! 

Login

Lost your password?