Zoeken

Vacature: Senior Engineer medewerk(st)er (fulltime)

Wegens sterke groei zijn we voor onze afdeling Special Products B.V. in Etten Leur op zoek naar een Senior Engineer medewerk(st)er (fulltime)

Over ASC Group:
ASC Group, richt zich wereldwijd op de productie, verkoop en verhuur van aluminium klimmaterialen zoals ladders, trappen en steigers in de breedste zin van het woord.

ASC Group kent meerdere merken en productgroepen met één gezamenlijk doel: service, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid bieden. De oprichters en grondleggers van ASC Group hebben hun ruime praktijkervaring dan ook weten om te zetten in degelijke en eenvoudig toepasbare producten voor de eindgebruiker, zonder daarbij veiligheid en innovatie uit het oog te verliezen.

Voor de afdeling ASC Special Products B.V. zijn wij opzoek naar een ervaren Senior Engineer. Tot de werkzaamheden behoren onder andere; 3D modelleren, FEM analyses, het opstellen van sterkteberekeningen rapporten, controle op engineering en werkvoorbereiding, op de hoogte blijven van de geldende norm- wet- en regelgeving en het valideren van de gemaakte modellen.

Als Senior Engineer vervul je de rol van rechterhand van de Project Engineer waarbij het jouw taak is te zorgen dat de ontwerpen technisch goed in elkaar zitten.

ASC Special Products maakt op project basis voor een enorm breed scala aan bedrijven en branches voorzieningen t.b.v. veilig werken op hoogte. Denk hierbij aan machinebordessen, werkbruggen, loopbordessen en verrijdbare hangsteigers. Voor klanten als ProRail, ASML, Total, BP, P&O Ferries en verschillende overheidsinstanties.

Het doel van de werkzaamheden van een Senior Engineer is het verhogen van de professionaliteit door middel van kennis en het vergroten van de geleverde kwaliteit.

Competenties en vaardigheden van de Senior Engineer

  • MBO+/HBO opleiding Werktuigbouwkunde
  • Autodesk Inventor/Vault/Nastran
  • Hoge mate van zelfstandigheid
  • Resultaatgerichtheid
  • Samenwerken
  • Flexibiliteit
  • Organiseren
  • Geruime werkervaring in een soortgelijke functie
  • Beheersen Engelse taal

Ben jij diegene die we zoeken ?! Stuur uw sollicitatie voorzien van recent cv en motivatie naar: werkenbij@ascgroup.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Login

Lost your password?