Zoeken

Vacature: Commercieel directeur

ASC Group is al decennia marktleider op het gebied van ladders, trappen en steigers. Bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid. ASC Group is vanwege (internationale) groei opzoek een ervaren, betrokken en doortastende strateeg voor de rol van Commercieel Directeur.

Als Commercieel directeur ben je het gezicht van de organisatie naar buiten. Je ziet kansen en verzilverd deze. Binnen het hechte commerciële team neem je het voortouw en zorg je ervoor dat je met het team de doelstellingen behaalt van de onderneming.

Kort samengevat zijn dit je taken en verantwoordelijkheden:

– Het opstellen aan strategische en commerciële plannen en doelen
– Het aansturen van commerciële managers vanuit een heldere visie en duidelijke communicatie
– Uitbouwen en beheren van de belangrijkste klanten
– Leidinggeven aan een team van 6 commercieel managers
– Mede bepalen van de commerciële doelstellingen van de onderneming
– Vertegenwoordigen van de organisatie op beurzen, netwerkbijeenkomsten e.a. activiteiten
– Rapporteren aan de Algemeen Directeur over de commerciële voortgang

Over ASC Group
Je maakt deel uit van het gepassioneerde en hardwerkende ASC Group team. ASC Group heeft vandaag de dag ruim 500 dealers wereldwijd. ASC Group kent meerdere merken en productgroepen met één gezamenlijk doel: service, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid bieden. De oprichters en grondleggers van de ASC Group hebben hun ruime praktijkervaring dan ook weten om te zetten in degelijke en eenvoudig toepasbare producten voor de eindgebruiker, zonder daarbij veiligheid en innovatie uit het oog te verliezen.

ASC Group ondersteunt en begeleidt zijn dealers op alle mogelijke manieren. ASC Group heeft alles in eigen huis: van ontwikkeling, ontwerp, berekeningen, keuringen, productiefaciliteiten, reparatie en onderhoud tot aan de servicedienst en aftersales.

Is deze uitdaging jou op je lijf geschreven en kan jij je vinden in bovenstaande punten ?! Solliciteer direct via werkenbij@ascgroup.nl

Login

Lost your password?