Zoeken

Special voor Rijksvastgoedbedrijf

Rijksvastgoedbedrijf ( de vastgoed organisatie van de Rijksoverheid) heeft ASC Group ingeschakeld voor het ontwerpen en produceren van een speciale steiger constructie.

Het betreft hier een oplossing ten behoeve van het gebouw van de Raad van State. De Raad van State zetelt sinds 1982 in het gebouwencomplex aan de Kneuterdijk in de historische binnenstad van Den Haag. In vroegere jaren stond het complex beter bekend als Paleis Kneuterdijk.

Rijksvastgoedbedrijf zocht een oplossing om de speciale led verlichting bij overhangende balkons en galerijen veilig en comfortabel te kunnen vervangen of repareren. De afdeling Specials van de ASC Group ontwikkelde hiervoor een op maat gemaakte verrijdbare uitwijksteiger. Om geheel in de stijl van het karakteristieke gebouw te blijven is de uitwijksteiger speciaal wit gecoat! Middels contragewichten kan er eenvoudig, maar bovenal veilig ook in een open ruimte met oversteek gewerkt worden. Hiermee kan het kantelpunt op diverse posities verlegd worden. Op deze manier kan ASC een oplossing creëren voor elke situatie.

Login

Lost your password?