Zoeken

OnderhoudNL wordt partner van ASC

 

onderhoudnl-asc

OnderhoudNL heeft een partnerovereenkomst getekend met ASC. Aangesloten leden van OnderhoudNL kunnen in de toekomst gemakkelijk terecht bij ASC voor ladders, trappen, diverse types steigers, constructies en specials.

OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering. Met ruim 2.200 aangesloten bedrijven in 6 marktsegmenten cq. sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland. en daarmee een veelbelovende partner.

ASC is een interessante kandidaat als partner omdat ASC alles in eigen huis heeft: van ontwikkeling, ontwerp, berekeningen, keuringen, productiefaciliteiten, reparatie en onderhoud tot aan de servicedienst en aftersales

Contactpersoon voor OnderhoudNL-leden is Ronny Heling, Sales Manager bij ASC Group BV voor o.a. Noord-Nederland. Door zijn ervaring als leverancier (koop en huur) van klimmaterialen en als baliemedewerker en vertegenwoordiger bij een verfgroothandel, kan hij de leden adviseren met betrekking tot het veilig werken op hoogte. Er is een speciaal mailadres beschikbaar gesteld voor OnderhoudNL-leden: OnderhoudNL@ascgroup.nl.

Lees het gehele artikel op de website van OnderhoudNL:

https://www.onderhoudnl.nl/website/nieuws/nieuwsberichten/2018/mei/asc-group-per-15-mei-nieuwe-onderhoudnl-partner

Login

Lost your password?