Zoeken

Naamsverandering De Beer Services BV en Dasatrex BV

Geachte relatie,

Zoals u wellicht weet zijn De Beer Services en Dasatrex al een aantal jaren onderdeel van de wereldwijd opererende ASC-Group. En ondanks dat De Beer Services en Dasatrex formeel twee verschillende organisaties zijn, opereren zij al die tijd onder dezelfde ASC Group kernwaarden:
• Service & Snelheid
• Topkwaliteit
• Innovatief
• Betrouwbaar
• Betaalbaar

Waar ASC Group zich richt op het ontwikkelingen, produceren, verkopen en leveren van een compleet assortiment van aluminium klimmaterialen voor werken op hoogte, ligt de focus bij De Beer Services en Dasatrex op de verhuur van gevelsteigers, rolsteiger constructies en hangbruggen, zowel verticaal als horizontaal verplaatsbaar.

De verhuuractiviteiten maken tegenwoordig steeds meer en meer een geïntegreerd deel uit van de totale activiteiten van de ASC Group.
De Beer Services en Dasatrex zullen daarom vanaf 1 september 2013 verder gaan opereren onder de vlag van en onder de naam van ASC Group. Met als merknaam ASC Rent! ( Zie ook www.ascrent.nl e/o www.ascgroup.nl )

Wat verandert er verder voor u?

De bovengenoemde naam wijzigingen zullen voor u geen ingrijpende veranderingen betekenen.
De handelsnaam van de organisaties De Beer Services en Dasatrex zullen echter wel gaan veranderen. Correspondentie zult u in de toekomst dan ook gaan ontvangen uit naam van ASC Group, een handelsnaam van De Beer Services BV en Dasatrex BV.

De boodschap die u uit het bovenstaande moet halen, is dat er in feite alleen maar een verandering in naam zal zijn. Voor het overige mag u dezelfde service en dienstverlening van ons verwachten. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u toch nog vragen heeft aangaande deze gezamenlijke marktcommunicatie strategie. Schroom dan niet om deze te stellen aan uw contactpersoon binnen de ASC Group.

Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
ASC Group

Login

Lost your password?