Zoeken

Keuren van klimmateriaal

Geachte relatie,

De komende (winter)periode is bij uitstek de periode om al het klimmateriaal te laten keuren. Niet alleen is  dit een jaarlijkse wettelijke verplichting  voor klimmaterialen. Maar de komend periode is doorgaans ook een periode waarin het werk minder zal lijden, indien de klimmaterialen ter keuring worden aangeboden. Wij gaan via diverse mediakanalen de eindgebruiker hier ook over inlichten.

Verder gaan wij een speciale „ keuring & reparatie” pagina creëren op onze website. Hier wordt wederom uitleg gegeven over de keuring en de pagina toont een (land) kaart. Op deze kaart kan men het dichtstbijzijnde keuringsstation vinden.

In ieders veilige belang plaatsen we graag zoveel als mogelijk “keuringsstations” op deze kaart. We horen dan ook graag van u of u deelneemt. Vrijdag 18 december 2015 zullen we de kaart aanmaken dus graag voor deze tijd uw antwoord.  Een email met als onderwerp: “Keuringstation” richting wessel@ascgroup.nl en hierin uw adresgegevens is voldoende.  Aan de deelname zitten verder geen kosten verbonden.

Let op: voor het keuren dient u uiteraard wel te beschikken over de juiste certificaten en bevoegdheden. En anders bestaat altijd de mogelijkheid om in samenspraak met u de gekwalificeerde ASC medewerkers de keuring te laten uitvoeren. Informeer naar de voorwaarden bij ons.

Login

Lost your password?