Zoeken

Bewust veilig

Geachte relatie,

Volgende week woensdag (20 maart 2019) is landelijk de derde editie van ‘Bewust Veilig’. Tijdens de eerste editie werd op meer dan 2000 verschillende werklocaties van 125 bouw-, vastgoedonderhouds-, infra- en installatiebedrijven stilgestaan bij de veiligheid op de werkvloer.

De motivatie voor dit initiatief is dat iedereen aan het eind van elke werkdag weer gezond en veilig naar huis terug keert. Het is een gezamenlijk belang van werkgevers én werknemers om ongelukken & arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Ook het bieden van faciliteiten zodat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven hoort hierbij.

ASC Group draagt hier graag haar steentje aan bij en nodigt u op deze dag uit in Etten-Leur voor demonstraties van de nieuwste producten, een toolbox & directe mogelijkheid tot keuren van uw klimmateriaal (bij genoeg aanmeldingen) of gewoon voor een kopje koffie met als gespreksstof “veiligheid”.  Daarnaast hebben wij heerlijk warme worstenbroodjes en een presentje voor elke bezoeker.

Tot slot willen we deze dag gebruiken als aftrap van de Road Show, onze goed gevulde trailer, welke is voorzien van diverse klimmaterialen; rolsteigers, ladders, trappen en overige aluminium producten. Alles aanwezig om u een goed beeld te geven van de vele mogelijkheden die wij bieden.

We zien u graag verschijnen op 20 maart tussen 10:00 tot 16:00 aan het volgende adres:
Leerlooierstraat 30
4871 EN Etten-Leur

(aanmelden kan uiterlijk t/m zondag 17 maart ’19)

Aanmeldingsformulier


Na het versturen nemen zo snel mogelijk contact met u op

Login

Lost your password?