Zoeken

ASC Work Platforms BV.

Met enthousiasme kunnen we mededelen dat de ASC Group met ingang van 1 januari jongstleden haar activiteiten heeft uitgebreid. Per deze datum is namelijk AWP ( Aerial Work Platforms) Gevelonderhoud installaties geïntegreerd binnen de ASC Group. De activiteiten worden voortgezet onder de naam ASC Work Platforms BV.

De gevelonderhoud installatie tak binnen AWP en nu dus binnen de ASC Group, houdt zich bezig met de verkoop en plaatsing van permanente gevelonderhoud installaties. Denk hierbij aan permanente installaties voor bijvoorbeeld glasbewassing, gevelonderhoud en gevelbouw.

Volgens Jeroen van den Heuvel van de ASC Group vormt deze uitbreiding een goede en welkome aanvulling op de huidige activiteiten.

“Samen met oprichter Gerrit Hersevoort van AWP Gevelonderhoud installaties zien wij deze uitbreiding binnen de ASC Group dan ook als een lange termijn strategische aanvulling, die uitstekend past binnen onze groeiscenario’s en ambities. Een verdere uitbreiding van het aanbieden van een veilige werkplek op hoogte!”, aldus Jeroen van den Heuvel.

Gerrit Hersevoort van AWP en zijn team blijven nauw betrokken bij en verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van deze activiteiten binnen de ASC Group.

Voor meer informatie bekijk de ASC Work Platforms pagina

Login

Lost your password?