Zoeken

ASC Winter Sale

De winter staat voor de deur en dat betekent weer de beste deals! Speciaal deze koude winter maanden zijn er 2 extra scherp geprijsde combi deals. 

De ASC winter combi set bevat de A-Line Kamersteiger, ASC Bordestrap en een set steigerbumpers van 30cm. Ideaal en veilig voor binnen en buiten gebruik. De complete set slechts verkrijgbaar voor €399,- De Alumexx Winter Combi Set bevat een ALX FS 75 Kamersteiger, 2x de Handy-X en ook nog een set lijmklemmen. De complete set verkrijgbaar voor slechts €349,-

De XD Ladder, beschikbaar in verschillende werkhoogten maakt deel uit van het top segment binnen professionele ladders. Door een dubbelwandig profiel werkt u altijd veilig zo ook met sneeuw, ijzel en regen. U ontvangt een GRATIS Laddermax bij de XD Ladder.

De winter komt eraan en dat betekent koude natte dagen maar ook gladde wegen. Om al uw materialen veilig te kunnen verplaatsen is de basic carrier niet onmisbaar in uw professionele omgeving. Deze eenvoudige maar degelijke constructie biedt u de mogelijkheid om zelfs een steiger van 14 meter te verplaatsen. Omdat dit het verplaatsen nog makkelijker maakt bieden wij u de AGS PRO Rolsteiger in combinatie met de basic carrier voor slechts €2898,-. De basic carrier is uiteraard RDW gekeurd. Daar boven op ontvangt u ook de JBL Charge 3 Waterproof Bluetooth Speaker ter waarde van €150,- helemaal GRATIS!

U vind al onze producten bij uw dichtstbijzijnde ASC dealer

Login

Lost your password?