Zoeken

ASC Voorjaarsactie 2018

Vandaag start de ASC Voorjaarsactie. Dit jaar zit hij weer bomvol interessante deals!

Met daarbij dit voorjaar een extra scherp geprijsde en rijk uitgevoerde PRO-LINE rolsteiger! Snel op te bouwen door middel van de Fast-Clic pennen in de frames, de Quick-Lock Schoren en de Nieuwe AGS Light voorloopleuningen (geschikt voor de verplichte opbouwmethode voor rolsteigers per 1 januari ’18)

Daarnaast is er ook een ASC PRO-LINE PLUS! Met 1 extra verdieping + lichtgewicht carbon platformen en een set van 4 steigervoeten & gratis IPad t.w.v. €499!

De actie bevat verder een 3-tal interessante deals om veilig en snel buiten te werken. Ook met slecht weer. Zoals met de volledig uitgeruste Universele tent-kap met gratis ASC paraplu en de Uitwijkconsole met gratis ASC Race Cap. Ook zijn er 4 XD Ladders extra scherp geprijsd en uitgevoerd met de Tele-X Telescopische onderbalk voor nog meer stabiliteit.

Verder vind je ook een 2-tal Alumexx TRIO deals: De Alumexx FS 75 Vouwsteiger met 2x de Handy-X. En de Alumexx Type 2 Rolsteiger met een Alumexx Dubbele trap 4 treeds en een X-Frame voorloopleuning.

LET OP! De actie loopt t/m 30 april ’18. OP = OP

Verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde ASC dealer  

Login

Lost your password?