Zoeken

ASC Group ontwikkelt steeds verder

Afgelopen periode heeft u regelmatig kennis kunnen nemen van de ontwikkelingen, groeiscenario’s en toekomststrategieën binnen de ASC Group. Met als meest recente voorbeeld de introductie van onze vernieuwde website ( www.ascgroup.nl). Waarbij de ASC Group ook meteen haar nieuwe toekomstige merkenstrategie heeft geïntroduceerd: ASC Access, ASC Rent, ASC Hobby&Home ( Alumexx), ASC Select, ASC Cleanrooms, ASC Tools en ASC Events.

Binnen ASC Access nemen de ontwikkelingen en groei van export steeds meer en meer toe. Dat heeft ASC Group doen besluiten om op de belangrijke exportmarkt Duitsland de marktbenadering en strategie te wijzigen.

In de persoon van Ricardo ter Linden is ASC Group vanaf heden zelf en rechtstreeks betrokken bij het werven, onderhouden en uitbouwen van een dealernetwerk in Duitsland. Ricardo heeft op dit gebied zijn sporen de laatste jaren ruimschoots verdiend binnen de ASC Group met betrekking tot de Benelux. En gezien zijn werk- en woonervaring in het verleden in Duitsland heeft ASC het volste vertrouwen dat succes in Duitsland ook binnen handbereik ligt. Het volledige ASC Team wenst Ricardo heel veel succes met deze nieuwe uitdaging! Wat betekent dat nu voor onze huidige partners, relaties, dealers in de Benelux?

Met bijzonder veel enthousiasme kunnen wij hierover mededelen dat de ASC Group binnen eigen geledingen een oplossing heeft gevonden. Per medio september is Ralf Hereijgers aangesteld als uw nieuwe contactpersoon!

Ralf is binnen de ASC Group al een aantal jaren betrokken bij het zo goed mogelijk van dienst zijn van onze dealers. Dus voor de meeste van u is hij zeker geen onbekende. En gezien zijn ervaringen in het verleden met dezelfde materie, zijn wij er van overtuigd dat Ralf samen met u de relatie verder kan uitdiepen en uitbouwen!

Namens het gehele ASC Team wensen wij ook Ralf bijzonder veel succes en plezier bij deze nieuwe uitdaging!

Login

Lost your password?