Zoeken

ASC Group hanteert per 1 maart een bijdrage voor extra benodigde handelingen en verpakkingsmateriaal bij verzending

Geachte relatie,1487366220_advantage_eco_friendly

ASC Group zal per 1 maart 2017 een bijdrage vragen voor extra benodigde handelingen en verpakkingsmateriaal m.b.t. het verzend- en transport klaarmaken van bestellingen.

Hierbij valt te denken aan pallets, wikkelfolie, foam protectie etc. Producten die standaard in een verpakking zitten en zonder dergelijke toevoeging verzonden kunnen worden vallen hier dus uiteraard niet onder.

ASC Group draagt al jaren haar steentje bij voor een beter milieu met onder meer het nauwkeurig scheiden van afval, gebruik van milieu vriendelijke pallets en het recyclen van verpakkingsmateriaal.
Het behoud van een gezond milieu en duurzaamheid staat bij ASC hoog in het vaandel en is dan ook verweven in de gehele bedrijfsstructuur. Tot op heden werden dergelijke kosten niet door belast aan onze afnemers.

Echter door stijgende kosten ( oa van overheidswege) voor bijvoorbeeld het scheiden van afval en prijsstijgingen van vrijwel al het milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal is ASC helaas gedwongen een deel hiervan in rekening te brengen.

Dit zal uit coulance beperkt worden tot het minimum van slechts €14,50 ex BTW per verzending / pallet.

Dealers die zelf afhalen (af fabriek) zullen niet worden belast met deze toeslagen. Evenals bestellingen via Bol.com en andere e-commerce zonder pallet en extra verpakkingsbenodigdheden.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,
Het ASC Team

Login

Lost your password?