Zoeken

ASC Actie: Hot Summer Deals 2018

Hot Summer Deals bij ASC Group. Een A3 flyer vol met aanbiedingen met leuke extra’s. Zoals een scherp geprijsde professionele ASC AGS XS rolsteiger met maar liefst 9.3m werkhoogte. Nu geleverd met een GRATIS set transportframes en een Weber BBQ. Eventueel als extra optie te personaliseren met schoren in kleur naar keuze.

De ASC dakrandbeveiliging is nu in de actie met 2 aantrekkelijke set prijzen. Vervoer al uw steigermateriaal gemakkelijk met de ASC Basic Carrier. Nu met GRATIS ASC Sport-Bag.

De gerenommeerde ASC trappen, zowel bordes als dubbel. Nu extra scherp geprijsd. De handige ASC uitwijkconsole, om met uw steiger ook te werken op schuine daken. Bijvoorbeeld voor het werken aan uw dakkapel.  Nu in de actie (set van 2) incl. GRATIS ASC Zonnebril.

Ook is de actie voorzien van een aantrekkelijke TRIO DEAL. Bestaand uit een ASC A-Line kamersteiger (uitgevoerd met luik) een 3 sport vouwunit en een extra horizontaalschoor. Hiermee heeft u het gemak van een professionele kamersteiger met de mogelijkheid om deze verder te verhogen tot 4 m werkhoogte. Nu met GRATIS ASC badlaken.

Verder is de achterpagina gevuld met het Hobby & Home merk Alumexx. Nu de nieuwe Alumexx ALX BS (Big Scaffold) rolsteiger met 8.3m werkhoogte. Eventueel als extra optie uitgevoerd met een X-Frame voorloopleuning, waardoor deze ook aan de professionele wetgeving van 2018 voldoet. Ook vindt u de ALX FS 75 Basic kamersteiger en de ALX telescopische ladder extra scherp geprijsd terug met een GRATIS Cimco gereedschapset.

Dit en nog veel meer in de Hot Summer Deals 2018 van ASC.
U vindt uw dichtstbijzijnde ASC dealer op www.ascgroup.nl.

De actie start op 15 augustus ’18 en loopt t/m 15 november ’18. OP=OP.

Klik hier om de flyer in PDF te downloaden 

Login

Lost your password?