Zoeken

ALUMEXX – Your Next Level Support !

3 jaar geleden nam ASC Group de beslissing om een kwalitatief B-merk in de markt te zetten, bestemd voor het Hobby&Home segment. Hierin zijn nieuwe producten ontwikkeld, getest en productierijp gemaakt. Daar het voor ASC Group zeer belangrijk was dat het A- en B-merk niet met elkaar vergeleken mogen en kunnen worden, zeker daar het gebruik en de doelgroep heel ver uit elkaar liggen, werd er een apart merk in het leven geroepen ; Alumexx®.

Alumexx® staat voor gebruiksvriendelijke , veilige en betaalbare Klimmaterialen voor de hobbyist en betere thuisklusser. Alumexx® maakt gebruik van de kennis en ervaring van de ASC Group, maar is puur ontwikkeld voor hobbymatig gebruik. Dit maakt de Alumexx® producten licht in gewicht, sterk in gebruik en gebruiksvriendelijk voor deze doelgroep.

In de afgelopen jaren heeft de ASC Group haar Alumexx® producten gepromoot binnen haar dealer netwerk om zo de markt langzaam bekend te maken met haar producten. Sinds een jaar zijn de Alumexx® producten ook te verkrijgen bij onder andere Bol.com, Coolblue , Toolstation, Intratuin etc. Hiermee neemt de omvang gestaag toe en kwam meer vraag naar uitbreiding van het productgamma.

Hierin heeft Alumexx® flink geïnvesteerd en kunnen wij verheugd melden dat binnen nu en 2 jaar er meer dan 40 nieuwe producten toegevoegd , geproduceerd en geïntroduceerd gaan worden. Tevens gaan we de service en dienstverlening uitbreiden met een geheel nieuw logistiek centrum, software systeem en marketing strategie, om zo onze dealers nog sneller te beleveren waardoor de thuisklusser nog makkelijker kan beschikken over de producten van Alumexx®.

Deze maand introduceren we al de nieuwe Alumexx Basic® en de Alumexx Plateau Ladder®. De Alumexx Basic ® is een zeer functioneel en degelijk huishoud trapje. De Alumexx Plateau Ladder® is een robuuste, inklapbare en gebruiksvriendelijke magazijntrap voor licht gebruik.  Uiteraard mag u van ons weer verwachten dat het handige en zeer betaalbare producten zijn.

De komende maanden kan u nog veel meer nieuwe producten van Alumexx® verwachten , welke op nog grotere schaal en makkelijker te verkrijgen zijn. Alumexx® , Your Next Level Support !

Banner your next level support

Bezoek www.alumexx.nl voor meer informatie

Login

Lost your password?