Zoeken

Actie: Back 2 Work

Vandaag start de nieuwe actie van ASC en Alumexx: Back 2 Work! 
Ook deze keer is onze actieflyer weer gevuld met boordevol scherp geprijsde artikelen zoals de ASC Rolsteiger met 7,3 m werkhoogte compleet met een Basic Carrier steigeraanhanger en een GRATIS professioneel dartbord voor slechts: € 2.998,-. Eventueel ook in carbon te verkrijgen.

Met de ASC Dakconsole kunt u gemakkelijk vanaf uw rolsteiger aan dakkapellen of schuine daken werken. Naast de scherpe actieprijs ontvangt u nu tijdelijk ook een GRATIS veiligheidshelm!

Ook kunt u de professionele XD Ladder aanschaffen met een GRATIS Ladderlimb om uw emmer of gereedschap aan te hangen. Nu al vanaf € 225,-

In de Alumexx actieflyer vindt u weer interessante aanbiedingen. Zoals de ALX BS rolsteiger met de nieuwe AGS Light voorloopleuningen en de extra lichte carbon platformen van nog geen 13 kilo. Nu gratis geleverd met de Batavia accuboor.

Wilt u de muur van uw trapgat schilderen of een kapotte lamp vervangen maar kunt u er door de trap niet goed bij? Dan biedt het Hailo TP1 trapplatform nu de uitkomst. Hierop plaatst u veilig uw ladder of trap zodat u gemakkelijk uw klus kunt klaren! Nu voor slechts € 85,-

Dit en nog veel meer in de nieuwe actieflyers!
De actie loopt van 16 september t/m 30 november 2019.

Wilt u de actie flyers ontvangen voor in de winkel? Laat het ons weten via sales@ascgroup.nl.

Vrijdag 9 september ASC Open Dag meer informatie, graag tot dan ! Dismiss