Zoeken

A.S.C. Group is op zoek naar een schoonmaakster voor 32-40 uur per week

Dit ga je doen

Kom jij jouw schoonmaakkwaliteiten inzetten om onze panden perfect schoon te krijgen? Wij zijn namelijk op zoek naar een schoonmaakster die ervan geniet om alles spik en span te krijgen bij ons op locatie!

Als schoonmaakster zorg jij er samen met jouw collega schoonmaaksters voor dat ASC Group netjes en schoon is. Het betreft een functie van ongeveer 40 uur per week.

Dit ben jij

Natuurlijk ben jij iemand die maar al te graag serieus aan de slag gaat in de schoonmaak! Verder ben je accuraat in je werk en vindt het leuk in een enthousiast team te werken. Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je hebt oog voor detail.
  • Kan zelfstandig werken
  • Ervaring in de schoonmaak is een pré

Dit bieden wij jou

Natuurlijk heeft ASC Group jou ook genoeg te bieden! Behalve dat je bij ons kan rekenen op een fijne functie, kun je ook rekenen op een leuk salaris. Je komt te werken in een team met super leuke collega’s. Er heerst een fijne sfeer met een echte hands-on mentaliteit.

Herken jij je je in bovenstaande functie, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie neem dan gerust contact op. Je sollicitatie met motivatie en CV kan je mailen naar werkenbij@ascgroup.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Login

Lost your password?